HAASTATTELUSSA: NOLLAKOLME

Jam-A-Holics järjestää bileet. Samu Hintsa Photography ikuistaa tunnelman. Pyhän kolminaisuuden viimeistelee vaatepuoti Nollakolme, jonka kautta poistetaan ennakkoliput ja ennen kaikkea sitä parempaa kangasta illan rientoihin. Maaliskuussa perustettu, toistaiseksi vain miesten muotiin keskittynyt liike on hyvää vauhtia vakiinnuttamassa jalansijaansa Tampereen ydinkeskustaan.

Lue lisää: Haastattelussa: Nollakolme

 

HAASTATTELUSSA: SAMU HINTSA

 

Oli kyseessä sitten The Soundsin keikka Pakkahuoneella, Skrillexin veto The Cirkuksessa tai Kid Sisterin päiväunet Tavastialla, yleisön ei tarvitse huolehtia illan tunnelmien ikuistamisesta. Parhaat esiintymiset taltioi tamperelainen valokuvaaja Samu Hintsa, joka on muutamassa vuodessa kohonnut suomalaisten keikkakuvaajien eliittiin. Hänen eläväinen tyylinsä on johtanut yhteistyöhön Basso Median kanssa sekä omiin valokuvanäyttelyihin Tampereella.

Lue lisää: Haastattelussa: Samu Hintsa

 

 

HAASTATTELUSSA: JAM-A-HOLICS

 

Työpäivä on pulkassa. Aurinko paistaa kirkkaasti, huurteinen maistuu raikkaasti. Omassa kaveripiirissäni terassia ei valita enää sijainnin vaan musiikin perusteella. Askeleet suuntavat siis useimmiten sinne, missä Jam-A-Holics sattuukaan pyörittämään sitä tuhdeinta funkia, hiphopia ja soulia. Vuonna 2009 perustetun dj-kollektiivin muodostavat alla olevan kuvan mukaisessa järjestyksessä Jersey Smooth, Munkki Thug, Aku-Setä sekä Shorty Green.

Lue lisää: Haastattelussa: Jam-A-Holics

   

tshock2

HELMIKUUN VIERAS: TOMMISHOCK

Helsinkiin asettunut Tommi Langen uudisti flownsa ja tuotantonsa. Nyt hänen käsistään löytyy suomenkielinen debyyttisoolo. Tuoreet Platat haastatteli Ruger Hauer –kokoonpanosta tuttua Tommishockia. Ohessa myös uusi musiikkivideo Monsp Recordsin kautta 14. maaliskuuta julkaistavalta ”Uhanalainen muukalainen” –pitkäsoitolta.

Lue lisää: Helmikuun vieras: Tommishock

 

hugepysty3TAMMIKUUN VIERAS: HUGE L

Vuoden ensimmäisenä haastateltavana helsinkiläistynyt räppäri/tuottaja Huge L, jonka keikkailemattomuudesta ja nopeatempoisesta julkaisutahdista tiedämme jo kaiken. Sen sijaan emme tiedä mihin hän kirjoittaa riiminsä. Miten Ruger Hauerin levylle päätyneet biitit on loihdittu? Onko tämä mies rasisti?! KENELLÄ ON MENKAT? Ei hätää. Tuoreet Platat loukkasi artistin yksityisyyttä ja selvitti. Yes we can! Samplaamista ja uutta pitkäsoittoa sivuavan haastattelun ohella luvassa myös vapaatyyliä.

Lue lisää: Tammikuun vieras: Huge L

   

Sivu 1 / 2